Ard van der Hoeven – Regio Manager Yacht

"In de samenwerking met Gert-Jo bij het organiseren van fiets clinics vallen een paar eigenschappen in het oog. Ten eerste zijn aanstekelijke energie en zijn enorme passie voor het fietsen. Daarnaast is hij zeer betrokken, ziet en pakt hij zijn verantwoordelijkheid. De grondhouding van Gert-Jo ervaar ik als een 'ja tenzij' waar zijn creativiteit en drive voor nieuwe oplossingsrichtingen zorgen. 


Onze klanten hebben een onvergetelijke dag gehad!


Wil jij dat ook, laat Gert-Jo het regelen en het komt goed."


 

Bart Voskamp


(oud) beroepsrenner en manager bij Bioracer

Als oud beroepsrenner en organisator van fietsevents heb ik met Gert-Jo prettig kunnen samenwerken.


Zijn tomeloze energie werkt aanstekelijk en tegelijkertijd heeft hij zijn zaken tot in de details voorbereid en daar kan ik mij met mijn topsportachtergrond goed in vinden!


We gaan er op en rond de Posbank nog veel plezier aan beleven!
Paul Boers – Managing Director CyclOn

Gert-Jo is sinds lange tijd ambassadeur van ons. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd in het opzetten van onze ambassadeurs strategie en de invulling ervan. Zijn kritische blik op investering versus resultaten en de zoektocht, maar vooral de overeenkomsten tussen de belangen van alle betrokken partijen, maakt het voor mij tot een ideale sparringpartner.


Hij neemt initiatief, pakt door en laat niet los tot het geregeld is. 


Heb je behoefte aan iemand die net dat stapje verder gaat als wat je zelf kan of wil overzien; daag Gert-Jo uit en jouw collega’s en/of klanten hebben een geweldige dag.

E-mailen
Bellen
Info