Vitaliteit

Wist u dat werknemers die sporten vitaler en productiever zijn dan niet-sportende collega’s? Vitale collega’s melden zich minder vaak ziek en zijn prettiger om mee samen te werken. Uit onderzoek blijkt dat iedere geïnvesteerde euro in vitaliteit een bedrijf minimaal drie euro oplevert. Vitale bedrijven zijn dus op alle fronten in het voordeel.

  • Zijn uw collega’s vitaal genoeg?
  • Herkent u dat vitale medewerkers beter presteren dan anderen?
  • Is uw vitaliteitsprogramma gericht op voorlichting of brengt u uw medewerkers echt in beweging?


Posbank Cycling biedt de kans om herkenning om te zetten in actie.

Posbank Cycling organiseert activiteiten om uw medewerkers te laten ondervinden dat vitaliteit niet saai en zwaar is. Wij dagen u en uw medewerkers uit om echt in beweging te komen en samen te genieten van de heerlijke natuur tijdens een goed gesprek.


Een leuke bijkomstigheid: Posbank Cycling is ook uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit en als marketingtool voor het imago van uw bedrijf!


Posbank Cycling kent alle mooie plekjes op de Veluwe en stemt het programma af op jouw wensen. Wij werken samen met lokale horeca en andere ondernemers. Om uw medewerkers te begeleiden staat een team met gepassioneerde fietsers klaar die het leuk vinden om uw team een onvergetelijke (mid)dag of avond te laten beleven. Ons programma is altijd uniek en op maat.


Kijk op de menukaart voor de mogelijkheden

 


Interesse ?info@posbankcycling.nl


Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken06 5082 1539E-mailen
Bellen
Info