Gert-Jo van der Heijden 

 

De drijvende kracht achter Posbank Cycling is Gert-Jo van der Heijden (1971). Hij is altijd een fanatieke sporter geweest maar blessures aan de knieën hebben er toe geleid dat hij een meer dan enthousiast fietser is geworden. De laatste jaren trapt hij jaarlijks minimaal 10 duizend kilometers weg. In de regio Arnhem zijn Reto, Gele Rijders en Night Riders begrippen en daar is Gert-Jo met grote regelmaat te vinden.


 


Gert-Jo Vitaal
Sporten en bewegen levert positieve emoties op. Zoals plezier, energie en je goed voelen. Plezier is een belangrijk onderdeel van intrinsieke motivatie: ervaart iemand plezier in sporten en bewegen, dan is hij of zij intrinsiek gemotiveerd om dit te blijven doen. Dit heeft hij zelf aan den lijve ondervonden. In de Corona tijd is er nog meer verbinding ontstaan tussen werktijd en privé tijd. Waar in het verleden de reis van werk naar woonplaats een mooi moment is om je werk af te sluiten is er nu een stuk minder tijd om je hoofd leeg te maken. Even een rondje fietsen is heerlijk om dit te doen. Je voelt je direct een stuk beter.


Zijn droom


Gert-Jo wil zijn droom werkelijkheid maken. Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de ICT heeft hij gekozen om zijn passie te combineren met zijn werk. Wat is er mooier dan om wekelijks met collega’s of klanten bij te kletsen tijdens een rondje Posbank. Een schitterende omgeving die rust uitstraalt en je terugbrengt naar de natuur in zijn puurste vorm. De kracht van Gert-Jo is het inspireren en motiveren van mensen om samen te genieten van de mooie dingen in het leven.


 Volg Gert-Jo op Strava

E-mailen
Bellen
Info