Posbank Cycling

Posbank Cycling staat voor een onvergetelijke dag op de fiets, ruimte voor een goed gesprek op een van de mooiste plekjes van Nederland.


De drijvende kracht achter Posbank Cycling  is Gert-Jo van der Heijden. Gert-Jo wil zijn droom werkelijkheid maken. Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de ICT heeft hij gekozen om zijn passie te combineren met zijn werk. Wat is er mooier dan om wekelijks met collega’s of klanten bij te kletsen tijdens een rondje Posbank. Een schitterende omgeving die rust uitstraalt en je terugbrengt naar de natuur in zijn puurste vorm. De kracht van Gert-Jo is het inspireren en motiveren van mensen om samen te genieten van de mooie dingen in het leven.


Bedrijfsevent

Een fiets clinic als netwerkevent is uitermate geschikt om uw bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Samen met uw zakenrelaties genieten van de schitterende Posbank.


Vitaliteit

Posbank Cycling organiseert activiteiten om uw medewerkers te laten ondervinden dat vitaliteit niet saai en zwaar is.


 

Bart Voskamp

Als oud beroepsrenner en organisator van fietsevents heb ik met Gert-Jo prettig kunnen samenwerken. Zijn tomeloze energie werkt aanstekelijk en tegelijkertijd heeft hij zijn zaken tot in de details voorbereid en daar kan ik mij met mijn topsportachtergrond goed in vinden!We gaan er op en rond de Posbank nog veel plezier aan beleven!E-mailen
Bellen
Info